Pratite Banke:online i na Twitteru

Kreditne i debitne platne kartice svih banaka u Srbiji

Kreditna kartica, u današnjem smislu te reči, je kartica koja dokazuje da je njenom vlasniku odobrena kreditna linija. Ona omogućava vlasniku da kupuje i/ili podiže gotovinu do prethodno utvrđenog iznosa; odobreni kredit može se u celosti isplatiti na kraju određenog perioda ili se može isplaćivati u ratama, pri čemu se neizmireni dug smatra odobrenim kreditom. Kamata se zaračunava na iznos bilo kog odobrenog kredita, a vlasniku se često naplaćuje i godišnja provizija za održavanje kartice odnosno računa.

Za razliku od kreditne kartice, debitna kartica je kartica koja omogućava svom vlasniku da kupuje direktnim zaduživanjem svog računa. Debitne kartice omogućavaju vam da platite i podižete gotovinu do visine sredstava koja imate na računu, uključujući i dozvoljeni minus u nekim bankama.
 

Banka OTP banka Srbija a.d.
Naziv kartice Gold
Sistem
Način otplate Kreditne kartice
Korisnik Fizička lica
Kamata% 1.89
Članarina 350.00
Upotrebljivost

Kreditni limit do 6 mesečnih zarada - od 100.000 do 2.000.000 RSD
Besplatno putničko zdravstveno osiguranje sa asistencijom kod Basler-a.
Mesečna obaveza se obračunava 3% od odobrenog kredita i naplaćuje sa dinarskog računa, ukoliko je kupovina izvršena u zemlji, ili sa deviznog računa, ukoliko je kupovina izvršena u inostranstvu. Imate mogućnost da sami izaberete dan (8, 18. ili 28.) kada Vama najviše odgovara da se izvrši obračun mesečne obaveze.
Po otplati mesečne obaveze raspoloživa sredstva se za taj iznos povećavaju i slobodna su za narednu kupovinu.

Beskamatni period od 30 + 8 dana 

 

Troškovi izdavanja 0.00
Uslovi

Otvoren tekući račun u banci

Specijal

Od 1. marta 2010. godine: 1,89 % mesečno (EKS: 25,19% godišnje) za klijente koji primaju platu preko tekućeg računa u OTP banci Srbija; 2,09% mesečno (EKS: 28,17% godišnje) za klijente koji primaju platu preko računa u drugoj banci. 

Napomena

VISA GOLD je ekskluzivni proizvod namenjen građanima koji žele da imaju visok kreditni limit i mogućnost brzog, sigurnog i komfornog načina plaćanja.

Internet DA
Instrumenti obezbedjenja

Zahtev za izdavanje kartice overen od strane poslodavca Plaćen telefonski račun za poslednji mesec koji se vodi na adresi iz lične karte. Overen izvod tekućeg računa za poslednjih 6 meseci iz banke u kojoj primate platu Lična menica

Depozit
NAKNADA ZA GAŠENJE 1200.00
7.5 (8)

Formular za prijavu

Mesto:
Ekspozitura:
Ime:
Prezime:
Adresa:
Broj telefona:
E-mail:
Da li ste klijent ove banke?  Da     Ne
Napomena ili komentar:

Popunjavanjem ovog formulara potvrđujete da ste saglasni sa tim da Vas odgovarajući sektor odabrane banke kontaktira u cilju realizacije Vašeg zahteva. Takođe, popunjavanjem ovog formulara saglasni ste sa raspolaganjem Vašim ostavljenim podacima od strane našeg portala i banke čiji ste proizvod odabrali.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentarBanke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.