Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

NLB Banka: Uručene nagrade za najbolje radove na konkursu - Mladi dizajneri – da vas vidimo

 
// 2012-08-16 17:02:39

NLB banka Beograd uskoro planira da obogati svoju ponudu novom Maestro platnom karticom za studente. Želeći da novu karticu poveže sa njihovim budućim korisnicima, ali i da afirmiše kreativnost mladih ljudi, NLB banka Beograd je organizovala konkurs za izbor dizajna ove kartice pod nazivom “MLADI DIZAJNERI - DA VAS VIDIMO”, koji je trajao od 11. juna do 11. jula.
Prošle nedelje u prostorijama NLB banke Beograd uručene su nagrade najboljim mladim dizajnerima, čija su rešenja ocenjena kao vrlo kreativna, ali u isto vreme i dizajnerski funkcionalna.

U roku od mesec dana, koliko je konkurs trajao, stigao je veliki broj izuzetno kreativnih rešenja – čak oko 1000, pa je tako stručni žiri imao ozbiljan posao da izabere 3 najbolje ideje.
Kao najbolje rešenje izabran je rad Dušana Fusion Tucakovića iz Kragujevca, kome je karticu sa 150. 000 dinara uručio predsednik žirija profesor Bata Knežević, inače akademski slikar grafičar.

“Dobro delo je učinjeno. Mladim ljudima je dato polje za sopstvenu promociju. Malo je tih polja, pa kada se ukaže prostor, onda svi pohrle da ga zauzimaju. Kreativni nagoni prorade i svako prema svojim saznanjima i umećima pokušava da nametne sebe. NLB Banka je svojim iskorakom ka mladosti uspela da mobiliše hiljadu mladih ljudi željnih stvaranja.”, izjavio je predsednik žirija Bata Knežević. 

Na osnovu prvonagrađenog idejnog rešenja, NLB banka Beograd će i napraviti svoju novu karticu. Ova kartica će, osim za standardne funkcija koje podrazumevaju plaćanje roba i usluga na prodajnim mestima i podizanje gotovine na bankomatima, moći da se koristi i za plaćanje na internetu.

„Srećan sam što sam pobednik ovog konkursa, ali sam pre svega zadovoljan što će nova kartica NLB banke izgledati baš onako kako sam je ja zamislio. Ideja je potekla od činjenice da je forma kartice slična obliku konzerve, a svi mi koji je budemo koristili verovaćemo da je unutra baš zlatna ribica“, objasnio je svoju ideju dobitnik I nagrade, Dušan Tucaković.

Dobitnik II nagrade je Aleksandar Arsenin, a karticu sa iznosom od 75.000 dinara uručio mu je Milan Radojević, izvršni direktor Centra poslovne mreže NLB banke Beograd. “Zadovoljan sam kako učešćem tako i samom procedurom konkursa. Malo mi je žao što nisam osvojio prvo mesto, jer svakako je satisfakcija svakog dizajnera da mu ideja bude realizovana”, izjavio je dobitnik druge nagrade.

Dobitniku III nagrade – Nemanji Ivkoviću karticu sa iznosom od 50.000 dinara uručio je Nikola Puzić, direktor Sektora za platne kartice i elektronsko bankarstvo.”Želim da se zahvalim NLB banci što je pružila šansu mladim umetnicima, kreativnim ljudima da stvaraju novi proizvod banke”, izjavio je Nemanja.

Izvor: NLB Banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.