Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Visa Inspire - Nova debitna kartica Banca Intesa

 
// 2012-09-04 13:29:09

Banca Intesa uvela je na tržište Srbije Visa Inspire međunarodnu debitnu karticu Intesa Sanpaolo grupacije u okviru projekta unapređenja Intesa Hit tekućeg računa. Ova kartica omogućava korisnicima da bez provizije podižu gotovinu na više od 9.000 bankomata Intesa Sanpaolo grupe u svetu. Pored klasičnog, nova kartica nudi mogućnost beskontaknog plaćanja u zemlji i inostranstvu jednostavnim prinošenjem kartice čitaču sa Visa payWave oznakom.

Maksimalan iznos računa koji se na ovaj način mogu izmiriti u Srbiji je 2.500 dinara, dok u ostalim zemljama zavisi od lokalne regulative. Plaćanje roba i usluga u iznosima većim od propisanih vrši se po standardnom principu, unošenjem PIN koda.

Visa Inspire kartica pruža izuzetno visok stepen zaštite od zloupotrebe i još sigurniju kupovinu putem interneta zahvaljujući „3-D Secure“ programu bezbedne online kupovine pod nazivom Verified by Visa. Prilikom kupovine na internetu ovaj program obezbeđuje korisnicima dodatnu potvrdu autentičnosti, čime se potvrđuje učešće u procesu kupovine.

„Intesa Hit tekući račun Banca Intesa je najsveobuhvatniji bankarski proizvod ove vrste na tržištu. Ponosni smo što smo u mogućnosti da svojim klijentima, ali i onima koji će to tek postati, ponudimo još unapređeniji i kvalitetniji Intesa Hit tekući račun i da im pružimo sve funkcionalnosti Visa Inspire platne kartice, koja uspešno kombinuje najnaprednija tehnološka rešenja i izuzetno povoljne uslove korišćenja“, izjavila je Danijela Tomašević, direktor za upravljanje komercijalnim poslovima sa fizičkim licima i malim biznisom Banca Intesa. 

Korisnicima Intesa Hit tekućeg računa Visa Inspire kartica će se automatski reizdavati po isteku važnosti postojeće debitne Maestro kartice ili po podnošenju zahteva u preko 200 ekspozitura Banca Intesa.

Uvođenje Visa Inspire međunarodne debitne kartice deo je projekta unapređenja Intesa Hit tekućeg računa u čiju cenu je od sada uključena i Intesa Mobi usluga koja je dostupna i na iPhone i Android uređajima. Uz usavršenu aplikaciju elektronskog servisa Intesa On-line, korisnicima su takođe na raspolaganju i dve kreditne kartice bez plaćanja godišnje članarine, MasterCard Standard i American Express Blue, Intesa Halo servis, kao i SMS obaveštenje.

Korisnici Intesa Hit tekućeg računa mogu brzo i lako plaćati svoje račune putem besplatnih trajnih naloga, a dostupno im je i ukupno pet besplatnih naloga u platnom prometu mesečno po svim raspoloživim elektronskim kanalima. Unapređeni tekući račun takođe uključuje dozvoljeni minus, povoljniji kupoprodajni kurs evra - Evro Više, kao i zdravstveno osiguranje.

Izvor: Banca Intesa

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.