Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Piraeus Leasing i Piraeus Rent već pet godina u Srbiji

 
// 2012-09-28 13:46:15

Piraeus Leasing i Piraeus Rent su juče u restoranu Caruzo proslavile petu godišnjicu uspešnog poslovanja na srpskom tržištu.

Tokom zvaničnog dela proslave koja je održana u prisustvu najbližih saradnika i poslovnih partnera, predstavljeni su poslovni rezultati ovih kompanija, kao i ciljevi za naredni period.

Prisutnima se obratio direktor Konstantinos Tsiolis koji je u svom kratkom obraćanju napomenuo da nastupajući period donosi nove izazove, ali i nove odgovore koji će ovim kompanijama učvrstiti poziciju pouzdanog i snažnog partnera, kako za postojeće tako i za buduće klijente.

„Godinu za godinom, Piraeus Leasing i Piraeus Rent uvećavaju svoj tržišni udeo, u domenu obima poslovanja, koji je krajem godine iznosio 4,1%, što je značajan rast u odnosu na početnih  0,7% iz 2007. godine“ - istakao je Tsiolis i posebnu zahvalnost na ukazanom poverenju uputio prisutnim klijentima, nazvavši ih najboljim ambasadorima poslovanja ovih kompanija. 

U svom daljem obraćanju je naglasio da je formula za uspeh pošten i kvalitetan rad, dobra organizacija, upornost, samopouzdanje i blizak odnos sa klijentima. Upravo ovo je Tsiolis izneo kao  poslovnu filozofiju obe kompanije.

Petogodišnjicu uspešnog poslovanja u Srbiji, Piraeus Leasing-u i Piraeus Rent-u je čestitao Neoklis Neokleus, predsednik IO Piraeus banke Beograd, ipred svih zaposlenih u Piraeus bankarskoj grupi.

Piraeus Leasing i Piraeus Rent, danas imaju više od 800 klijenata, od koji su 85 procenata pravna lica, kao i flotu koja broji više od 800 putničkih automobila. Počev od 2010. godine, obe kompanije beleže profit u okviru Piraeus bankarske grupe.  

Izvor: Piraeus banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.