Pratite Banke:online i na Twitteru

Servisi i usluge /

Servis Prognoza kretanja kursa evra za naredni dan

 
// 2009-10-19 15:11:30


 

Kvalitetna informacija može Vam doneti veliku uštedu prilikom zamene valuta u svakodnevnom životu i poslovanju.

Servis Prognoza kursa evra za naredni dan pruža vam već od 09:15h prve pouzdane i precizne informacije o kretanju kursa.

Naš servis je sa velikom tačnošću predvideo najveće fluktuacije EUR u proteklom periodu i ostvario veliki ugled na finansijskom tržištu Srbije. Prvi smo finansijski portal u Srbiji koji pruža ovu vrstu usluge. Ovaj servis uspešno radi od 2007. godine i pružajući kvalitetne informacije o kretanju kursa EUR/RSD svojim korisnicima omogućio je da ostvare značajne uštede i zarade. Pored prognoze kursa EUR pristupom preko sajta Banke:online/  omogućen Vam je uvid u sve ostale aktuelne kurseve valuta EUR, USD, GBP i CHF koji se ažuriraju na svaka dva minuta.

Prema Vašim potrebama i isplativosti možete birati između više nivoa servisa:

  1. Pristup preko Web sajta - Pristupom preko sajta Banke:online/ omogućeno Vam je da pratite procenu kretanja kursa EUR za naredni dan osam ili četiri puta dnevno, a preko Vašeg korisničkog panela imate uvid u sve ostale aktuelne valute.
  2. Pretplata sa SMS obaveštenjima - Procena kretanja kursa EUR Vam je dostupna na bilo kom mestu, osam ili četiri puta dnevno. Takođe, pored SMS poruka preko Vašeg korisničkog panela imate uvid o kretanju ostalih valuta.
  3. Jednokratno putem premium poruke - Jednostavnim slanjem SMS poruke sa tekstom EUR na broj 2525 dobijate procenu kursa EUR. Cena ove poruke je 60 dinara (PDV uključen u cenu). Kursne liste se ažuriraju svakim radnim danom u 09:15h. Ukoliko SMS poruku pošaljete pre toga, dobićete vrednosti za prethodni dan. Vikendom i neradnim danima važi kurs od poslednjeg radnog dana.
  4. Putem facebook aplikacije - više informacija uskoro

Za sve mesečne pretplate, koje se kreću već od 1.650,00 dinara, potrebno je da se na dole navedene telefone ili na sajtu Banke:online/ prijavite na listu korisnika kako bi dobili korisničko ime i lozinku za pristup.

Još uvek niste sigurni u isplativost naše usluge?

Za besplatan probni period (za SMS poruke 1 dan, za web pristup 3 dana) potrebno je da se prijavite na listu korisnika putem telefona: 021/ 6741 320  ili putem sajta Banke:online/ kako bi dobili korisničko ime i lozinku za pristup.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom na broj 021/ 6741 320,
putem e-mail adrese banke@online.rs ili pročitajte detaljnije na portalu banke.online.rs
 

0 0
Tagovi: prognoza_kursa
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

1 komentara

  • Jasmina Herenčić // 20.06.2010.

    Drago mi je da postoji ovakav portal sa kvalitetnim, predvidim i dostupnim informacija za pravna i fizićka lica. Zanimljivi ste! Pozdrav Jasmina!

    7.3 (47)

Ako želite možete ostaviti komentarPrijavite se Banke:online//Zaboravili ste lozinku?


Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.