Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Piraeus banka - Nastavlja da smanjuje kamatne stope na stambene kredite

 
// 2009-10-19 09:14:13

Piraeus banka A.D. Beograd donela je odluku da od 01.09.2009. godine dodatno sniziti kamatne stope na sve stambene kredite. Nove kamatne stope za kredite osigurane kod NKOSK kretaće se od 5,75% za kredite indeksirane u CHF i od 6,25% za kredite indeksirane u EUR i važiće kako za postojeće tako i za nove klijente Banke.

Pored nižih kamatnih stopa, Piraeus banka je odlučila da dodatno olakša otplatu postojećeg zaduženja smanjenjem mesečnih rata i to svim klijentima koji se za ovu pogodnost prijave u periodu od 01.09.2009. do 31.10.2009. Tokom trajanja ove promotivne akcije svi zainteresovani klijenti  treba da posete bilo koju poslovnicu Piraeus banke, prijave se za ovu vrstu usluge i uzmu novi plan otplate kredita.

Za klijente koji imaju kredit osiguran kod NKOSK, ova pogodnost će biti odobrena uz uslov da NKOSK takođe odobri ponuđenu izmenu mesečnih rata. Za sve svoje klijente koji podnesu ovaj zahtev kod NKOSK, troškove provizije u visini od 30 evra, snosiće Piraeus banka A.D. Beograd.

Odluka o smanjenju mesečnih rata važi i za klijente koji su uzeli potrošački ili gotovinski kredit. Osim toga, korisnicima ovih kredita omogućeno je da izvrše konverziju zaduženja u stranoj valuti u dinarski kredit bez ikakvih naknada, kao i da produže rok otplate kredita na period od najmanje 12 meseci.

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

4 komentara

 • ja // 21.09.2009.

  Molim vas, prekinite sa ovakvim popularistickim i placenim marketinskim vestima... pa ta ista banka je podigla kamatne stope za stambene kredite u otplati, u dva navrata za celih 3%, a sada na sva zvona trube da sumanjili 0.5%... pa od tih zelenasa ne bih vise nikada uzela orah u ruke, a kamoli stambeni kredit... sramota za srbiju i ovakve banke koje u njoj posluju!!!

  8.6 (11)
 • zeljko pilipovic // 23.09.2009.

  I TO STO SAM NAPISAO SE ODNOSI NA SOCIETE GENERALE BANKU.

  10.0 (1)
 • zeljko pilipovic // 23.09.2009.

  Ljudi ako ikako mozete zaobidjite ovu banku.Iskreno nema gore.Ja sam njen korisnik skoro 3 godine i ne mogu Vam reci koliki su lopovi.Ne da cu da zatvorim racun nego ce svi koje znam isto to uraditi.Sa jedne strane Vam obecavaju kule i gradove a sa druge samo Vas LAZU!!!!!!!!!!!!!!!

  10.0 (2)
 • Rade Knezevic // 23.05.2010.

  dali odobravate stambene kredite za nerezidente ako odobravate koji su uslovi kamatne stope .Hvala

  0.0 (0)

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.