Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Sosijete ženeral Srbija – pokrovitelj ArtLink projekata

 
// 2013-09-10 15:22:18

Banka će podržati sve aktivnosti u vezi sa nagradom za Izbor najperspektivnijeg mladog umetnika u Srbiji, kao i seriju koncerata mladih talenata, u periodu od septembra 2013. do aprila 2015. godine.

Uspostavljanje saradnje sa ArtLink-om podrazumeva i program namenjen muzičkim talentima mlađeg uzrasta, odnosno deci do 15 godina starosti: "ArtLink - Societe Generale muzički ciklus za mlade talente ". Najlatentovaniji kandidati će, posle audicija, imati i serije od četiri koncerta u muzičkoj galeriji Kolarca u periodu od 2013 – 2015. godine. 

- Kao deo Société Générale Grupe, Société Générale Srbija podržava veliki broj projekata u oblasti kulture i pomaže mladima da neguju svoj talenat kako bi se afirmisali kao umetnici. Osnovni cilj nam je ne samo da ohrabrimo mlade talente da postignu najviše rezultate u umetničkoj karijeri, već i da ih  okupimo oko istog ideala: strasti prema muzici, naglasio je Frederic Coin, predsednik Izvršnog odbora Sosijete ženeral banke.

Verujući da je jedno od najvećih vrednosti muzike mogućnost da je podelite sa drugima, Société Générale Grupa je još 1987. godine osnovala Société Générale muzičku fondaciju, koja je 1991 prerasla u Mécénat Musical (Muzički mecenat) fondaciju Société Générale. 

Cilj Mécénat Musical je da podrži mlade talentovane muzičare, zaštiti muzičko nasleđe i promoviše značaj muzike. 

Kao deo Société Générale Grupe, Société Générale Srbija podržava veliki broj projekata u oblasti kulture i pomaže mladima da neguju svoj talenat kako bi se afirmisali kao umetnici.

0 0
Tagovi:
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.