Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Marfin banka - Novi proizvodi namenjeni stanovništvu

 
// 2009-10-19 04:38:25

Sledeći svoje trajno opredeljenje da uvodjenjem novih i konstantnim unapredjenjem postojećih proizvoda i usluga u potpunosti prati potrebe svojih cenjenih klijenata, Marfin banka Vas sa zadovoljstvom obaveštava da je u mogućnosti da ponudi dva nova proizvoda namenjena stanovništvu.

Kredit za poboljšanje životnog prostora, adaptaciju i rekonstrukciju u dinarima bez hipoteke (Nominalna kamatna stopa od 22,5%, EKS od 24,7%).

Proizvod je dostupan u dinarima, bez učešća, depozita i hipoteke, sa maksimalnim iznosom do 12.000 evra u dinarskoj protivvrednosti koji Vam omogućava da svoj životni prostor prilagodite svojim željama uz minimalno opterećenje Vašeg budžeta u periodu otplate do čak deset godina.

Ponovite se od poda do plafona!

Takođe, zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je najtraženiji proizvod namenjen stanovništvu sada dostupan sa znatno dužim periodom otplate.

Gotovinski kredit u dinarima sa periodom otplate do 60 meseci (Nominalna kamatna stopa od 24%, EKS od 26,14%)

Gotovinski kredit u indeksiran u evrima sa periodom otplate do 60 meseci (Nominalna kamatna stopa od 15% i NKS od 17,93%)

Krediti su dostupni sa periodom otplate od 6 do 60 meseci, sa maksimalnim iznosom kredita do 12.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

I želje i mogućnosti!

Novi proizvodi su na raspolaganju u svim filijalama Marfin banke od 24.08.2009. godine.

Za sve informacije možete pozvati naš kontakt centar 0800 300 300 (besplatni pozivi sa mreže fiksne telefonije) ili info telefon 011 33 06 300.

Izvor: Marfin banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

1 komentara

  • đuro mitovski // 03.12.2013.

    Jasam penzioner sa profesionalnim oboljenjem , penzija mije 52000 a nadoknada za tel.oboljenje 3000 , skupa 55000 ukupno primanje su trajna sa rešenjem pio. Interesujeme koliki maksimalni iznos kredita mogi dobiti i pod kojim uslovima, da naznačim bez žiranata i hipoteke i ovo samo sondiram sa kojim srestvima mogu da raspolažem oko neke investicije. Pozdrav moj tel 0603366685

    6.8 (6)

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.