Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Komercijalna banka - Krenuli krediti za legalizaciju

 
// 2009-11-12 14:24:49

Komercijalna banka je danas, u mreži ekspozitura širom zemlje, počela sa prijemom zahteva za kredite za legalizaciju.

Uvažavajući potrebe svojih klijenata i građana,  Banka je kreirala sveobuhvatnu i kvalitetnu ponudu kredita za legalizaciju.
Prva opcija odnosi se na  kredit za legalizaciju  čiji je maksimalni iznos do 400.000 dinara, sa rokom otplate do 60 meseci. 
Građani  mogu da podnesu zahtev Banci i  za kredit za legalizaciju čiji je maksimalni iznos  do 600.000 dinara, sa rokom otplate do 84 meseca.
Trećom ponudom pružena je mogućnost građanima da zatraže kredit za legalizaciju čiji je maksimalni iznos do 1.200.000 dinara,  na period otplate do 120 meseci. 
Kamatna stopa  na godišnjem nivou je 17,95%  za klijente Banke i  21,9 %  za klijente drugih banaka.
Krediti se otplaćuju u mesečnim anuitetima, uz mogućnost prevremene otplate.

Svi zahtevi za ove kredite stavljaju se u proceduru odmah po kompletiranju potrebne dokumentacije i biće obrađeni u najkraćem roku, a sredstva stavljena na raspolaganje Direkciji za gradsko – građevinsko zemljište,  saglasno obračunu.

Detaljnije informacije zainteresovani  mogu da dobiju u svim filijalama Komercijalne banke, pozivom Kontakt centra,  na brojeve: 011 20 18 600 ili 0700 800 900 i na sajtu Banke  www.kombank.com.

Izvor: Komercijalna banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.