Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Alpha banka - ’ALPHA 1 ZA SVE’ REFINANSIRAJUĆI KREDIT – Najbolje rešenje za kontrolu kreditnih obaveza građana

 
// 2009-11-23 12:14:50

Dosadašnja iskustva sa refinansirajućim kreditom „Alpha 1 za sve“ i veliko interesovanje koje su građani pokazali za ovaj proizvod u proteklom periodu, pokazuje da je ovaj kredit odlično i jedinstveno rešenje koje klijentima Alpha Bank omogućuje da lakše i povoljno upravljaju svojim dugovanjima – bilo da su to obaveze po kreditnim karticama, rate za potrošačke i gotovinske kredite ili prekoračenja po tekućem računu.

„Alpha Bank klijentima omogućava da sakupe i regulišu sva ova zaduženja tako da je mesečna rata koju klijent plaća po ovom kreditu niža u poređenju sa svim mesečnim zaduženjima koje je do tada plaćao. Ono što posebno ističemo jeste da odobren iznos može biti veći od ukupnog iznosa koji se refinansira, sve do visine kreditne sposobnosti korisnika, tako da je preostali iznos odobrenog kredita dostupan na tekućem računu korisnika i na raspolaganju prema njegovim željama i potrebama“, Izjavio je direktor Poslovne mreže Alpha Bank Srbija, gospodin Zoran Stojaković.

Refinansirajući kredit “Alpha 1 za sve” odobrava se na period od 12 do 96 meseci, u iznosu od 10.000 do 1,2 miliona dinara, odnosno od 100 do 15.00 evra za kredite indeksirane u evrima. Nominalna kamatna stopa za dinarske kredite je 20% (efektivna kamatna stopa od 21,94%), dok je kamata za kredite indeksirane u evrima 14,80% (efektivna kamatna stopa od 15,85%).

Dodatne pogodnosti ovog kredita su da se ne naplaćuje provizija za obradu i puštanje kredita, da klijent nije u obavezi da plati učešće ili položi depozit, kao ni da prenese svoju zaradu. Isto tako, korisnicima kredita nije potreban jemac za iznose do 600.000 dinara, odnosno do 7.000 evra za kredite indeksirane u evrima.

Više informacija o refinansirajućem kreditu „Alpha 1 za sve“ građani mogu dobiti u 166 poslovnica Alpha Bank širom Srbije.

Izvor: Alpha banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.