Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Erste Banka - Troicki odigrao revijalni meč sa pobednicom kviza „Meč lopta“

 
// 2009-11-30 09:50:46

Teniser Viktor Troicki odigrao je egzibicioni meč sa Andrijanom Pešić, koja je pobedila u kvizu Erste Banke „Meč lopta“ organizovanom putem sajta www.erstednja.rs u okviru kampanje za promociju štednje.
Nakon sportskog „susreta iz snova“ između tenisera Viktora Troickog i Andrijane Pešić, na kome je glavni sudija bila Jovana Jakšić, evropska šampionka u kategoriji teniserki do 16 godina, Viktor je nastavio druženje sa publikom i ljubiteljima tenisa. Dobitnici nagrade je uručio poklon - loptice i majicu u kojoj igra, sa svojim potpisom.
Viktor je poručio mladim nadama belog sporta da se „uloženi trud i upornost svakako isplate, a uz pravu podršku i malo sreće otvara se i put do zvezda“.
„Kada sam na sajtu Erste Banke videla kviz „Meč lopta“, bila sam odlučna da pobedim jer se nudila sjajna prilika da upoznam Viktora. To je ujedno bio i moj najveći motiv da učestvujem u kvizu. Presrećna sam jer mi se ostvario san da upoznam svog velikog idola“, izjavila je dvadesetdvogodišnja Andrijana Pešić, apsolvent Više medicinske škole u Beogradu.
Troicki će ovu godinu završiti na 29. mestu ATP liste, što predstavlja jedan od najvećih uspeha srpskog tenisa do sada. Pored planova vezanih za sportsku karijeru, istakao je i saradnju sa Erste Bankom, koja je njegov glavni sponzor od 2008. godine, kada je bio 140-ti na listi. Ove godine, Viktor je postao i zaštitno lice kampanje za promociju štednje, zajedno sa animiranim likom Prvojem.
Egzibicioni meč između Viktora Troickog i pobednice kviza Andrijane Pešić održan je na terenima teniskog kluba Gemax.

Izvor: ERSTE bank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.