Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Piraeus Leasing - Specijalna sajamska ponuda kompanija Piraeus Leasing i Piraeus Rent

 
// 2010-03-09 15:00:26

Piraeus Leasing d.o.o. Beograd i Piraeus Rent d.o.o. Beograd će tokom sajamske manifestacije BG Car Show, koja se održava u Beogradu od 8. do 14. marta, predstaviti nove proizvode i specijalne sajamske uslove finansijskog i operativnog lizinga namenjenog građanima, kompanijama i samostalnim preduzetnicima.

Piraeus Leasing je za sve zainteresovane klijente pripremio finansiranje nabavke novih vozila po veoma povoljnim kamatnim stopama, sa periodom otplate do pet godina i uz učešće od 20%. Ova sajamska ponuda Piraeus Leasinga važiće ne samo tokom sajma automobila, već i do kraja marta.

Osim toga, posebnu pogodnost predstavlja i lizing sa manjim mesečnim ratama, odnosno mogućnost ugovaranja ostatka vrednosti predmeta lizinga čime se umanjuje visina pojedinačne rate, a ostatak vrednosti se otplaćuje na kraju lizing perioda. Naime, ostatak vrednosti, koji se zavisno od perioda otplate kreće u rasponu od 20% do 35% vrednosti vozila, klijent plaća po isteku lizing ugovora.

Na primer, ukoliko se klijent odluči za kupovinu vozila čija je neto vrednost 10.000 evra, po nominalnoj kamatnoj stopi od 5,99% (EKS je 8,23%), rokom otplate od 60 meseci i učešćem od 20% od bruto vrednosti automobila, mesečno će plaćati ratu u iznosu od 153 evra, u dinarskoj protivvrednosti. Korišćenjem ove pogodnosti klijent će mesečno izdvajati 30 evra manje u poređenju sa ratom iz standardne ponude, a ostatak vrednosti vozila u iznosu od 2.000 evra će izmiriti nakon isteka lizing ugovora.

Piraeus Rent je ovom prilikom predstavio dodatne pogodnosti koje važe za uslugu „Upravljanje voznim parkom“ (Fleet Management), a koja podrazumeva punu kontrolu troškova koji obuhvataju Kasko osiguranje, registraciju i redovno servisiranje vozila i guma putem mreže ovlašćenih servisnih partnera.

Na štandu Piraeus Leasinga i Piraeus Renta u Hali 1, svi zainteresovani posetioci će moći da se informišu o ponudi kompanija, a stručnjaci iz oblasti finansijskog i operativnog lizinga biće na raspolaganju za sve potrebne informacije i ponude za modele vozila koja ih interesuju.

Piraeus Leasing će predstaviti svoju ponudu i na Međunarodnom salonu privrednih vozila koji se takođe održava na Beogradskom sajmu u periodu od 23-27. marta.

Izvor: Piraeus Leasing

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.