Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Piraeus Banka - NOVE ATRAKTIVNE USLUGE PIRAEUS BANKE

 
// 2010-04-12 12:55:39

Piraeus banka je od danas pokrenula tehnološki inovativnu uslugu u prenosu novca „Card to card“.  Ovaj jedinstveni servis obezbeđuje transfer novca sa kartice na karticu u realnom vremenu i to slanjem poruke putem mobilnog telefona.


Naime, ova usluga omogućava svim korisnicima Dina debitnih i kreditnih kartica, izdatim od strane bilo koje banke, da putem SMS poruke pošalju novac bilo kom drugom korisniku Dina kartice i to bez odlaska u banku i bez korišćenja interneta. Korisnik kome je novac poslat u mogućnosti je da sredstva koristi odmah. Ovaj servis je na raspolaganju klijentima tokom 24 časa dnevno bez obzira na to gde se trenutno nalaze.


Usluga „Card to card“ dostupna je korisnicima Dina kartica koji su registrovani za ovaj servis kod banke izdavaoca kartice. Prilikom registracije, korisnik dobija mPIN kojim potvrđuje transakcije sredstava, a procedura prenosa se inicira slanjem SMS poruke na broj 1770.  Dnevni limit za ovu vrstu transakcije je 5.000 dinara, odnosno 20.000 dinara na mesečnom nivou.


Pored ove, Piraeus banka je pripremila i atraktivnu ponudu za refinansiranje duga po kreditnim karticama drugih banaka i to po najnižoj fiksnoj kamatnoj stopi na tržištu. Kamata se ne menja do celokupne otplate duga koji se refinansira i iznosi 1,54% mesečno, odnosno 18,5% godišnje (NKS=EKS).


Ova ponuda namenjena je postojećim i novim klijentima koji koriste platne kartice drugih banaka i koji se prilikom podnošenja zahteva za refinansiranje duga mogu odlučiti za bilo koju kreditnu karticu iz portfolia Piraeus banke (Visa Classic, Visa Gold, MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Foto kartica, Dina Card Credit).


Uz refinansiranje, klijenti svoje kartice mogu koristiti za redovno plaćanje robe i usluga, kao i  podizanje novca u zemlji i inostranstvu prema važećoj kamatnoj stopi.

 

Izvor: Piraeus Bank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.