Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

ERSTE Banka - Novi, jedinstveni gotovinski kredit Erste Banke u saradnji sa Wiener osiguranjem

 
// 2010-04-26 10:01:30

Erste Banka je u saradnji sa Wiener Städtische osiguranjem ponudila jedinstven proizvod na tržištu – gotovinski kredit na bazi zaloge polise mešovitog životnog osiguranja.

Budući da se polisa životnog osiguranja može upotrebiti i za obezbeđenje vraćanja duga po kreditu, Erste Bank a.d. Novi Sad je u svoju ponudu uvrstila novi gotovinski kredit, koji pruža upravo tu mogućnost.

Jedna od osnovnih prednosti ovog gotovinskog kredita u odnosu na ostale je to što može biti odobren i građanima koji su kod drugih banaka već zaduženi 30% odnosno 50% svojih primanja, jer se kao obezbeđenje koristi sigurno naplativa polisa.

To je jedinstven proizvod na našem tržištu. Mogu ga koristiti građani koji minimalno tri godine imaju polisu mešovitog životnog osiguranja kod kompanije Wiener Städtische osiguranje i uredno su plaćali premiju, tj. čija polisa ima formiranu otkupnu vrednost. Kredit se može odobriti u maksimalnom iznosu od 90% otkupne vrednosti polise a za odgovarajuću godinu osiguranja. Kredit je indeksiran u evrima a kamatna stopa na godišnjem nivou iznosi 15% za građane koji prenesu platu u Erste Banku, odnosno 17% bez prenošenja plate. Maksimalni rok otplate kredita je 72 meseca. Za rokove do 12 meseci kamatna stopa je fiksna.

 „Gradjani koji imaju potrebu za gotovinskim kreditom, a kod drugih banaka su već maksimalno zaduženi, ili ne žele ili ne mogu da kao obezbeđenje ponude depozit, žiranta ili neki od drugih uobičajenih vidova obezbeđenja za gotovinske kredite, sada imaju mogućnost da na ovaj način dođu do gotovine. Uvođenjem novog gotovinskog kredita Erste Banka nastavlja da donosi inovacije na tržište Srbije. Tokom februara smo, prvi u Srbiji, građanima ponudili 3-D Secure sistem bezbednog plaćanja na Internetu. Verujemo da će i ovaj gotovinski kredit doprineti otvaranju novih finansijskih mogućnosti za građane“, izjavila je Jasna Terzic, članica Izvršnog odbora Erste Banke.

„Ova mogućnost obezbeđuje veliki benefit za korisnike i rezultat je naše dugoročne uspešne saradnje sa Erste Bankom. Ovu saradnju razvijaćemo još više u budućnosti kroz zajedničke pakete koje ćemo ponuditi klijentima“, izjavio je Christoph Rath, član Upravnog odbora Wiener Städtische osiguranja.

Izvor: Erste Bank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.