Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Piraeus banka uvela životno osiguranje u svoju ponudu

 
// 2010-05-10 13:22:49

Piraeus banka je početkom maja uvrstila u svoju ponudu mogućnost ugovaranja životnog osiguranja i to direktno u poslovnicama banke. Ugovor o zastupanju u prodaji polisa osiguranja zaključen je sa akcionarskim društvom za životno osiguranje Alico a.d.o Beograd.

Prvi proizvod iz grupe životnog osiguranja, Riziko osiguranje za slučaj smrti ili potpunog trajnog invaliditeta, osmišljen je tako da zaštiti korisnika i njegovu porodicu, zbog čega i nosi simboličan naziv „Zaštitnik“. Ovo osiguranje, klijentima je dostupno u Silver, Gold ili Platinum paketu i može se zaključiti na period od jedne ili više godina. Minimalna mesečna uplata, zavisno od godina osiguranika i paketa, kreće se od 300 dinara (Silver paket) do 800 dinara za Platinum paket.

„Zaštitnik“ garantuje korisniku isplatu mesečne naknade u narednih pet godina od trenutka nastanka osiguranog slučaja. Tako na primer, mesečna naknada koja bi se isplaćivala korisnicima u 60 narednih meseci, za Silver paket iznosi 15.000 dinara, za Gold 20.000 dinara, dok je za Platinum paket 25.000 dinara.

„Riziko osiguranje je izuzetno značajan proizvod životnog osiguranja sa jakom socijalnom dimenzijom jer štiti porodicu od finansijskog rizika i propadanja. Ovim osiguranjem, za svega nekoliko stotina dinara koliko iznosi premija, osiguranik obezbeđuje sigurnu potporu svojoj porodici u slučaju nemilog događaja.“ – pojasnio je Života Tasić, rukovodilac Službe za obavljanje poslova zastupanja u osiguranju.

Polisu „Zaštitnik“ osiguranja mogu zaključiti sva lica sa navršenih 18 do 65 godina života. Osiguranici premiju mogu platiti u dinarima i evrima, a uplata može biti mesečna i godišnja.

Zaključivanje ugovora o osiguranju u Piraeus banci vrše ovlašćeni zastupnici u osiguranju kojima se svi zainteresovni klijenti mogu obratiti za detaljne informacije i pojašnjenja u vezi nove linije životnog osiguranja. Ova usluga je trenutno na raspolaganju u većini beogradskih i novosadskih filijala, a od jula 2010. godine biće dostupna i u svim poslovnicama Piraeus banke u Srbiji.
 

Izvor: Piraeus bank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.