Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Alpha Bank - Alpha Bank spremno dočekuje isplatu obveznica stare devizne štednje

 
// 2010-06-01 12:49:53

Alpha Bank i ove godine spremno dočekuje isplatu devete rate obveznica stare devizne štednje. Vlasnici obveznica u ekspoziturama Alpha Bank širom Srbije mogu da podignu svoj novac u evrima ili dinarskoj protivvrednosti.

Kako bi im izašla u susret, Alpha Bank vlasnicima stare devizne štednje i ove godine nudi proizvode posebno kreirane da zadovolje sve njihove finansijske potrebe.

Pod sloganom "Nova vrednost stare štednje" klijentima je na raspolaganju Alpha štednja na bazi sredstava koje klijenti dobijaju isplatom ovogodišnje rate stare devizne štednje. Ovim vidom štednje Banka im pruža mogućnost dodatne zarade polaganjem oročenog štednog depozita pod najpovoljnijim uslovima na tržištu.

Alpha Štednja na bazi obveznica stare devizne štednje u periodu dospeća ovogodišnje rate klijentima nudi mogućnost oročenja uz efektivnu kamatnu stopu koja iznosi čak 6,31 posto! Period oročenja je 5 meseci, a dospeće u Nedelji štednje. Depozit nije ograničen minimalnim i maksimalnim iznosom, a kamata se isplaćuje po isteku perioda oročenja.

Za one kojima je neophodna dodatna gotovina, Alpha Bank je pripremila jedinstveni Alpha Keš kredit na bazi obveznica stare devizne štednje. Njegova specifičnost je što klijent mesečno plaća samo iznos kamate koji ne opterećuje budžet i može iznositi samo 5 evra!

Kredit se odobrava na osnovu zaloge na obveznice stare devizne štednje, a korisnik kredita ne mora da bude i vlasnik obveznica. Iznos kredita je od 500 do 10.000 EUR u dinarskoj protivvrednosti uz rok otplate od 6 do 24 meseca. Nominalna kamatna stopa je 20 odsto, a efektivna kamatna stopa se kreće od 20 posto na godišnjem nivou.

Klijent mesečno plaća samo kamatu, glavnica se naplaćuje jednom godišnje iz obveznica na dan njihovog dospeća. Alpha Keš kredit na bazi obveznica stare devizne štednje odobrava se bez troškova obrade i bez obaveznog prenosa zarade u Alpha Bank.
Više informacija zainteresovani građani mogu dobiti u poslovnicama Alpha Bank širom Srbije ili na broj 0800 250 250 (poziv je besplatan).

Izvor: Alpha Bank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.