Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Piraeus Banka - NOVA USLUGA ZA KORISNIKE DINACARD KARTICA PIRAEUS BANKE

 
// 2010-06-08 13:13:18

Svim korisnicima DinaCard debitnih i kreditnih kartica Piraeus banke od danas je na raspolaganju mogućnost da bez provizije, jednostavnim slanjem SMS poruke plate račun za fiksni telefon. Zahvaljujući ovoj usluzi, korisnici mts mreže su u mogućnosti da u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta izvrše plaćanje mesečnog računa za usluge fiksne telefonije.


Prednost ovog servisa ogleda se i u mogućnosti da se račun plati čak i kada je korisnik u romingu, a sama procedura plaćanja je izuzetno jednostavna. Korisnik inicira proceduru plaćanja slanjem SMS poruke na broj 8686, a svaka transakcija potvrđuje se mPIN-om.


Usluga je dostupna svim korisnicima DinaCard kartica Piraeus banke koji su registrovani za ovaj servis. Klijenti koji su ranije registrovani za uslugu SMS plaćanja računa mobilnog telefona koriste isti mPIN i za plaćanje računa fiksnog telefona.


Pored plaćanja računa za fiksni telefon, postpejd računa za mobilni telefon, kao i dopune pripejd kredita, korisnicima DinaCard kartice Piraeus banke omogućen je i sms transfer novca na druge DinaCrad kartice, kao i prijem novca iz inostranstva.


Kontinuiranim inovacijama Piraeus banka potvrđuje svoje prisustvo na teritoriji Srbije i želju da izađe u susret savremenim zahtevima klijenata Banke.

Izvor: Piraeus Banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.