Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

ERSTE Bank - Posetioci EXIT-a podigli 36 miliona dinara sa privremenih bankomata Erste Banke

 
// 2010-07-23 12:14:30

Erste Bank a.d. Novi Sad je i ove godine tokom festivala EXIT postavila privremene bankomate, dva u EXIT kampu, jedan na ulazu u Tvrđavu kod crkve Svetog Jurja i jedan unutar Tvrđave na prilazu glavnoj bini.
 
Tokom festivala posetioci su sa ovih bankomata podigli 36,3 miliona dinara. Najveći deo, preko 35 miliona dinara, podignut je pomoću kartica izdatih u inostranstvu.
 
Ukupno je obavljeno blizu 6.900 transakcija. Prosečan iznos transakcije pomoću kartica iz inostranstva iznosio je približno 5.500 dinara, a pomoću kartica izdatih u zemlji oko 2.900 dinara.
 
Mapiranje filijala na geolokacijskim društvenim mrežama
Uoči festivala EXIT Erste Banka je i mapirala sve svoje novosadske filijale na geolokacijskim društvenim mrežama Foursquare i Gowalla kako bi posetioci, naročito oni iz inostranstva, mogli lakše da dođu do bankarskih usluga i bankomata.
 
Geolokacijske društvene mreže Foursquare (www.foursquare.com) i Gowalla (www.gowalla.com) svoju rastuću popularnost duguju sve većoj upotrebi „pametnih“ telefona koji imaju mogućnost globalnog pozicioniranja (GPS). Pomoću njih je na mapi moguće locirati druge korisnike ili pronaći objekte u blizini lokacije na kojoj se korisnik trenutno nalazi. Erste Banka će na ovim geolokacijskim društvenim mrežama u narednom periodu mapirati sve svoje filijale u Srbiji.

Izvor: ERSTE Bank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

1 komentara

  • Anoniman // 25.07.2010.

    360 000 EUR. Pa to i nije neka cifra

    6.0 (2)

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.