Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Banca Intesa - Trajni nalog

 
// 2010-08-26 10:50:26

* Uštedite vreme - plaćanje mesečnih računa bez odlaska u banku i čekanja u redu
* Uštedite novac - nema provizije za plaćanje računa

Uz uslugu trajni nalog više nećete trošiti vreme na čekanje u redu i razmišljati o rokovima za plaćanje računa. Brigu o Vašim mesečnim računima preuzima Banca Intesa. Svakog meseca, bez provizije, direktno sa Vašeg tekućeg računa prebacujemo sredstva i plaćamo Vaše mesečne račune (za komunalne usluge, fiksni telefon, za struju, račun za post-paid usluge mobilne telefonije).

Aktiviranje i funkcionisanje usluge Trajni nalog


Zahtev za otvaranje trajnog naloga možete podneti u bilo kojoj ekspozituri Banca Intesa, ukoliko imate otvoren Intesa Hit tekući račun.

Po ugovaranju ove usluge, Banka automatski izmiruje račun sa Vašeg tekućeg računa, i šalje Vam SMS obaveštenje o izvršenju trajnog naloga i visini plaćenog iznosa. SMS obaveštenje dobijate i ukoliko nije izvršeno plaćanje, gde će Vam pored informacije da trajni nalog nije izvršen biti naveden i razlog neizvršenja.

Ukoliko želite, možete izabrati i dodatnu uslugu, da Vam svakog meseca na kućnu adresu stiže overena potvrda o plaćenim računima. Potvrda se izdaje objedinjena za sve račune, a cena ove usluge je 40 dinara i obuhvata troškove pripreme i dostave pisma. Za klijente koji se prijave za ovu uslugu, troškovi se neće obračunavati u promotivnom periodu do 31.12.2010.

Dodatna pogodnost


Za račune kompanija Telekom, VIP, Telenor, Infostan, Elektrovojvodina i Informatika Novi Sad, možete aktivirati i dodatnu pogodnost – SMS obaveštenje sa otkazom plaćanja.

Ova pogodnost Vam obezbeđuje da od Banca Intesa pre realizacije trajnog naloga, dobijete SMS obaveštenje sa informacijom o visini zaduženja kao i datum kada će račun biti plaćen.

Do datuma navedenog u ovom SMS obaveštenju, imate mogućnost da otkažete plaćanje ukoliko želite da se iz bilo kojeg razloga ono ne obavi.

Ukoliko niste otkazali plaćanje, Banka će automatski izmiriti račun sa Vašeg tekućeg računa, i poslati Vam SMS obaveštenje o izvršenju trajnog naloga i plaćenom iznosu.

Putem trajnog naloga omogućeno je plaćanje računa kompanija sa kojima Banca Intesa ima potpisan Ugovor o izvršavanju trajnog naloga.

Izvor: Banca Intesa

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.