Pratite Banke:online i na Twitteru

Saveti i edukacija Narodne Banke Srbije /

Info

 
// 2009-10-19 15:10:18

Portal Banke ONLINE – PRVI i JEDINI finansijski portal na tržištu Srbije koji nudi prognozu kretanja kursa EUR-a u odnosu na dinar za naredni dan!

U proteklom periodu Portal Banke ONLINE pokazao se kao izuzetno uspešan time što je privukao veliki broj klijenata - veliki broj menjačnica, banaka, kako korisnika usluga tako i poslovnih partnera.

Servis "Prognoze kretanja kursa EUR/RSD" portala Banke ONLINE s tačnošću od jednog promila predvideo je najveću fluktuaciju EUR-a u proteklom periodu i ostvario veliki ugled na finansijskom tržištu Srbije.

Mi smo finansijski portal namenjen pravnim licima, preduzetnicima, finansijskim sektorima raznorodnih kompanija, zaposlenima u bankarstvu - svima koji koriste usluge banaka i ostalih finansijskih institucija.

PRVI smo finansijski portal u Srbiji koji pruža ovu vrstu servisa i ukoliko imate redovne devizne prilive ili pak plaćanja ka inostranstvu ušteda koju za Vas i Vašu firmu ostvaruje portal Banke ONLINE velika je prednost u odnosu na druge.

Nakon prijavljivanja na listu korisnika i dobijanjem korisničkog imena i lozinke možete, na adresi http://banke.online.co.yu/prognoze_kretanja_kurseva.html, pratiti, četiri puta dnevno ažurirano, predviđanje vrednosti kursa EUR/RSD za naredni radni dan ili istu informaciju dobijati putem mobilnog telefona (u vidu SMS poruke ili preko aplikacije Mobil Exchange).

Portal Banke ONLINE - JEDINI je finansijski portal koji pored predviđanja kretanja kursa EUR/RSD pruža i sve ostale informacije o bankarskom tržištu u Srbiji neophodne za svakodnevno poslovanje:

- istorijske i trenutne statističke podake

- informacije o bankama, menjačnicama, bankomatima, finansijskim institucijama

- euribor i libor (vrednosti sa tržišta depozita )

- trenutne ponude bankarskih proizvoda (krediti, kartice, računi, štednja, lizing)

- predviđanja kretanja akcija na beogradskoj berzi

- kretanje investicionih jedinica za aktivne investicione kao i penzione fondove

- kursne liste

0 0
Tagovi: info
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.