Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Jubilarni rođendan Komercijalne banke

 
// 2010-10-20 16:23:52

Komercijalna banka je, 19. Oktobra, obeležila 40 godina postojanja i uspešnog rada. Kapital od preko 300 miliona evra, 700.000 klijenata, 1,2 miliona aktivnih računa, mreža od 25 filijala i 270 ekspozitura širom Srbije, tri hiljade zaposlenih... čini je jednom od najjačih banaka u zemlji, kao i jednim od najjačih srpskih brendova. 

Svoje prisustvo u regionu sve uspešnije razvija i preko svojih banaka u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, sa dodatnih preko 30 filijala, a usluge pruža i klijentima u Evropskoj Uniji, preko poslovne jedinice u Frankfurtu.

Godinu jubileja obeležili su značajni događaji u Banci: Prva milijarda evra prikupljene devizne štednje na početku godine, uz novih 150 miliona u toku 2010. godine, kao i značajna dokapitalizacija Banke od 120 miliona evra, druga najveća direktna investicija u proteklih godinu dana u Srbiji.

Tokom godine, kako to čini i godinama unazad, Banka je sprovela niz dobrotvornih akcija pod zajedničkim motom „40 dobrih stvari“, tako što je svakog meseca organizovala i sprovela po jednu akciju kojom deli radost sa zajednicom u okviru koje posluje.

Svoj rođendan Banka je proslavila u BelExpo centru sa gotovo 2.000 zvanica koje su, svaka na svoj način, doprinele postignutim uspesima.

„Komercijalna banka danas je spoj tradicionalnih vrlina i modernizacije, koji su obezbedili da se Banka po svim objektivnim merilima i pokazateljima snage i uspešnosti pozicionira pri samom vrhu srpskog bankarstva, a po mnogima i na samom vrhu“, istakao je u svom obraćanju gostima, Ivica Smolić, predsednik IO Banke.

Gospodin Smolić je u narednom periodu najavio novih, simboličnih, 40 projekata tehničke i tehnološke modernizacije, čijom realizacijom će Banka funkcionisati još efikasnije.

Gosti, među kojima su bili najviši predstavnici državnih institucija, diplomatskog kora, brojnih uspešnih partnera Banke, sportisti, umetnici... aktivno su pomogli u izboru najoriginalnijeg projekta društvene odgovornosti, koje je Banka organizovala u celoj svojoj mreži.

Za dobru atmosferu pobrinuli su se Bajaga i instruktori, Aleksandra Kovač, Vlatko Stefanovski, Leo Martin, Gru i plesači, koji su sve goste muzički prošetali kroz 4 decenije u kojima se razvijala Komercijalna banka - Banka u najboljim godinama.

Izvor: Komercijalna Banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.