Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Piraeus Bank - Nedelja štednje u Piraeus Banci

 
// 2010-10-29 14:25:42

Tokom prve nedelje novembra, Piraeus banka je tradicionalno obeležavajući nedelju štednje, pripremila niz pogodnosti za sve zainteresovane štediše. Osim veoma atraktivne kamatne stope koja se kreće do 7,25%, (EKS je do 7,38%) za sredstva oročena u evrima i to na bilo koji period oročenja, Piraeus banka je plasirala i novi proizvod „Piraeus 50”.

Reč je o najnovijem tipu štednje koji klijentima omogućava da štede po atraktivnoj kamatnoj stopi (NKS do 7,25%, EKS do 7,38%) i raspolažu sa čak 50% oročenog uloga bez razoročenja. Štediše sredstva mogu oročiti na period od 6 ili 12 meseci, a svoj štedni ulog mogu podići tokom celog perioda oročenja i to jednokratno (svih 50%) ili iz više puta tako da zbir ne prelazi 50%. Minimalni štedni ulog iznosi 10.000 evra.

Tako na primer, klijenti koji polože 10.000 evra na period od 6 meseci, u trenutku oročenja imaće na raspolaganju 5.000 evra i po isteku oročenja kamatu u iznosu od neto 325,35 evra. Klijenti koji oroče 50.000 evra, takođe na period od 6 meseci, biće u mogućnosti da raspolažu sa 25.000 evra, a po isteku oročenja moći će da podignu pripadajuću kamatu u iznosu od čak  1.626,78 evra neto.
 
Za one klijente koji žele da oroče manje iznose, Piraeus banka je ponudila depozitni proizvod „Piraeus 30“ koji omogućava oročenje sredstava na kraći vremenski period uz minimalni štedni ulog od 500 evra i to po istoj kamatnoj stopi do 7,25%.

Posebnu pogodnost za proizvode „Piraeus 50” i „Piraeus 30” čini poklon Polisa životnog osiguranja, kao i mogućnost besplatnog izdavanja revolving kreditne platne kartice iz portfolia Piraeus banke za koju važe povoljnije kamatne stope.

Postojeći i potencijalni klijenti banke, rezidenti i nerezidenti, mogu oročiti svoja sredstva u bilo kojoj od 47 filijala Piraeus banke širom Srbije.

Izvor: Piraeus Bank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.