Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Eurobank EFG - Nalog za prenos sredstava pre početka isplate obveznica po osnovu stare devizne štednje

 
// 2011-04-05 11:22:55

Eurobank EFG, kao zvanični agent Vlade Srbije, 31. maja počinje sa isplatom ovogodišnje rate obveznica serije A2011. U želji da proceduru raspolaganja  obveznicama Republike Srbije po osnovu stare  devizne štednje učini što jednostavnijom,  Eurobank  EFG kao i ranijih godina vlasnicima računa hartija od vrednosti  pruža mogućnost da  već od danas  mogu doći u najbližu filijalu banke i dati Nalog za prenos dospele rate stare devizne štednje serije A2011 na račun Slobodne štednje, čime će uštedeti vreme i ostvariti dodatni prihod. 

Davanjem naloga za prenos, sredstva će već 31. maja biti automatski preneta na račun Slobodne štednje i po želji klijenta slobodna za raspolaganje ili dalju štednju. Dodatna specijalna pogodnost računa Slobodne štednje podrazumeva da će klijenti koji dospelu ratu stare devizne štednje prebace na ovaj račun, već od 31. maja 2011. godine dobiti veoma atraktivnu kamatnu stopu na svoja sredstva. Pored toga, sredstva će im biti na raspolaganju u svakom trenutku, uz maksimalnu sigurnost i bez dodatnih troškova.

Ukoliko klijent ne poseduje račun Slobodne štednje ima mogućnost da račun otvori na  licu mesta, prilikom davanja naloga za prenos.
 
Nalog za prenos dospele rate stare štednje, na partiju Slobodne štednje, može dati samo vlasnik obveznica stare štednje. Potrebno je da priloži potvrdu o stanju na računu u Centralnom registru hartija od vrednosti (CRHoV) i važeću ličnu ispravu (lična karta, pasoš, izbeglička legitimacija, legitimacija raseljenog lica).

Eurobank EFG je omogućila svim zainteresovanim građanima da i posredstvom specijalne opcije internet stranice www.eurobankefg.rs/savetnikzastednju ili besplatnim pozivom na Euro PHONE 0800 1111 44 dobiju odgovore na sva pitanja od Savetnika za štednju i oko dodatnih informacija koje se odnose na isplatu stare devizne štednje.

Izvor: Eurobank EFG

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.