Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Banca Intesa - Prvi otvoreni investicioni fond Intesa Sanpaolo Grupacije u Srbiji

 
// 2011-09-14 14:10:30

Banca Intesa i Eurizon Capital pružile su dodatnu mogućnost svojim klijentima da uvećaju slobodna novčana sredstva

Prvi otvoreni investicioni fond Intesa Sanpaolo  Grupacije u Srbiji

U želji da klijentima omogući još jedan način na koji mogu uvećati sopstvenu imovinu, Banca Intesa je u saradnji sa Društvom za upravljanje investicionim fondovima Eurizon Capital a.d. Beograd, u ponudu svojih proizvoda uvela ulaganje u investcione fondove. Eurizon Balanced Fond , prvi otvoreni investicioni fond koji ISP Grupa organizuje u Srbiji, organizovan je pod okriljem i uz ekspertizu matične Intesa Sanpaolo grupacije. U svom poslovanju, ovaj fond će pretežno biti usmeren na investiranje u hartije od vrednosti najsigurnijih evropskih i svetskih kompanija i ekonomija.

Prenoseći bogato iskustvo koje u poslovima sa investicionim fondovima ima Grupacija Intesa Sanpaolo, fond će pomoći klijentima da minimiziraju rizik investiranja kroz diversifikaciju i profesionalno upravljanje sredstvima, postignu likvidnost investicije zahvaljujući slobodnom raspolaganju ulogom i ostvarenom dobiti, kao i zadovoljavajući profit i pristup globalnim tržištima kapitala.

„ Smatramo da dinamična kretanja koja su karakteristika tržišta kapitala traže odgovor u pružanju pomoći klijentima da adekvatno upravljaju svojim sredstvima. Svesni činjenice da su uspeh i rast našeg poslovanja neraskidivo vezani za uspeh klijenata, Eurizon Capital će poverenim sredstvima upravljati u skladu sa najvišim standardima Grupacije i delatnosti, rukovodeći se načelima etike i interesima klijenata.“, rekao je Dejan Milutinović, generalni direktor Društva za upravljanje investicionim fondovima Eurizon Capital a.d. Beograd.

Eurizon Balanced Fond koga karakteriše fleksibilnost u upravljanju i prilagođavanje kompleksnim uslovima na tržištu kapitala, klijentima nudi stabilnost i sigurnost na uštrb kratkoročnih i špekulativnih zarada. Kvalitetnu uslugu, profesionalnost i ekspertizu, garantuje aktivno prisustvo kompanije Eurizon Capital,  koja na nivou Grupacije Intesa Sanpaolo upravlja sa preko 150 milijardi evra vrednom imovinom klijenata i investicionih fondova.

Sa 25 godina iskustva i liderskom pozicijom na tržištu Italije i Evrope, kao i prisustvom u deset zemalja na tri kontinenta, Eurizon Capital ima želju da klijentima u Srbiji omogući da budu deo globalnih tržišta kapitala i da postanu deo porodice od 1,6 miliona klijenata koji ulažu u investicione fondove kojim upravlja Eurizon Capital, a čija imovina je preko 80 milijardi evra. U regionu (Slovačka, Mađarska i Hrvatska), društva za upravljanje investicionim fondovima u sklopu Grupacije imaju 170.000 klijenata i upravljaju sa 2 milijarde evra u fondovima.

Izvor: Banca Intesa

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.