Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

AIK Banka - Prvo štedi pa reci hop

 
// 2009-10-19 14:57:04

Dinarska štednja Kamatna stopa od 15,5% godišnje. Dinarsku štednju možete razročiti u kom trenutku želite bez umanjenja kamatne stope, radi kupovine eur kod AIK Banke i polaganje na deviznu štednju u AIK Banci. Devizna štednja Kamatna stopa od 7% godišnje.

Isplata kamate unapred

Na zahtev klijenta, AIK BANKA može prihvatiti polaganje deviznog štednog uloga u EUR sa isplatom kamate unapred, u kom slučaju nominalna kamatna stopa iznosi: 4%godišnje za uloge u EUR oročene na rok do 12 meseci i 12 meseci kao i bez obzira na iznos, odnosno 5%godišnje za uloge u EUR oročene na rok 13 i više meseci, do 36 meseci, bez obzira na iznos.

Posebna ponuda: Oročenje do 31.12.2009.godine – sa isplatom kamate po isteku roka oročenja, tj. 31.12.2009.godine, sa kamatnom stopom 6.5%godišnje.

Ukoliko se štedni ulog oročen do 31.12.2009.godine ne podigne do 10.januara 2010.godine, ima se smatrati reoročenim zajedno sa kamatom na 6 meseci tj. do 30.06.2010.godine, po kamatnoj stopi 6,5%godišnje.

Ukoliko u tzv.»Nedelji štednje» tj. u periodu od 31.10.-07.11.2009.godine («Nedelja štednje 2009») AIK BANKA bude ponudila više kamatne stope za date periode oročenja, štediše će imati pravo da izvrše razročenje uloga položenog ili reoročenog po ovoj Odluci, radi novog oročenja u Nedelji štednje 2009.godine u AIK BANCI, i to bez umanjenja kamatne stope za period od dana oročenja/reoročenja po ovoj Odluci do dana razročenja u Nedelji štednje 2009. ukoliko se novo oročenje u AIK BANCI u Nedelji štednje 2009.vrši na najmanje isti ili duži period (a koji se računa počev od dana u Nedelji štednje 2009.godine).

Kamatna stopa se obračunava primenom konformnog metoda obračuna. EKS=NKS. U pogledu obračuna i plaćanja poreza na prihode od kapitala – kamate, AIK BANKA će iste izvršiti saglasno zakonskim propisima i u propisanim rokovima. Propisani porez na prihode od kapitala – kamate pada na teret štediše.

Izvor: AIK Banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.