Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Unapređen SMS servis Eurobank EFG

 
// 2012-04-10 10:48:33

Eurobank EFG unapredila je postojeći SMS servis. Klijenti banke će biti u mogućnosti da na jednostavan način, korišćenjem ove usluge provere stanje po računu ili kreditnoj kartici. Takođe, od sada je moguće nakon izvršene kupovine kreditnom karticom istu podeliti na rate slanjem SMS poruke.

Podela kupovine kreditnom karticom na rate jednostavnim slanjem SMS poruke, u mnogome će olakšati kupovinu i doprineti uštedi budžeta. Svi korisnici Eurobank EFG kreditnih kartica koji su registovani za SMS servis, mogu nakon izvršene kupovine kreditnom karticom istu podeliti na rate bez kamate. Slanjem SMS poruke na broj 5331, sa sadržinom RATE<razmak> željeni broj rata banci se prosleđuje zahtev za podelu transakcije na rate. Željeni broj rata može biti 3,6,9,12 za kupovine i 3 ili 6  za podizanje gotovine.

„Eurobank EFG unapredila je postojeći SMS servis i time doprinela sigurnosti finansijskih transakcija svojih klijenata. Uz podelu troškova na rate slanjem SMS poruke, kao i svakodnevni uvid u promene na računu, dodatno olakšavamo korišćenje usluga banke uz plansko upravljanje sredstvima“ – ističe Vladan Vilotijević, direktor razvoja u Sektoru za poslovanje sa stanovništvom Eurobank EFG.

Klijenti će biti u mogućnosti da dobiju detaljan pregled stanja po računu ili kreditnoj kartici, ukoliko se prethodno registruju za SMS servis. Provera stanja po računu je dostupna i fizickim i pravnim licima. Ovaj unapređeni servis obezbediće klijentima banke siguran i brz pristup informacijama o promenama na računu kao i po kreditnoj kartici, pored standardne usluge obaveštenja nakon svake izvršene transakcije, čime se sprečavaju eventualne zloupotrebe.

Za korišćenje SMS usluga Eurobanke dovoljno je prijavljivanje broja mobilnog telefona najbližoj ekspozituri Eurobanke. Za obaveštavanje o promenama stanja na računu, SMS usluga se naplaćuje 70 dinara, dok je za korisnike paketa „Zlatne godine“ ova usluga besplatna. Provera stanja po računu naplaćuje iznosom od 6 dinara + prateći troškovi.

Izvor: Eurobank EFG

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.