Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Folksbanka predstavila novi E-banking

 
// 2012-05-17 13:54:00

Folksbanka je poštujući svoju poslovnu politiku kreiranja naprednih rešenja za svoje klijente i prateći njihove potrebe pustila u rad novu E-banking platformu za fizička lica. Klijenti će se logovati na e-banking na isti način kao i do sada - putem linka na sajtu banke sa postojećim korisničkim imenom i lozinkom.

Jelena Petrović, ekspert za razvoj proizvoda Folksbanke objašnjava:

E-banking je sistem za elektronsko bankarstvo, koji svojim korisnicima omogućava raspolaganje novcem i plaćanje, bez potrebe za fizičkim pojavljivanjem u banci  i svakako najjednostavniji način svakodnevnog obavljanja transakcija i omogućava veliku slobodu i stalnu kontrolu nad svojim sredstvima 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Konkretno, plaćanje računa (mnogo niže provizije nego na šalterima pošte i banaka, uz neuporedivu uštedu vremena), stalna informacija o proviziji za svako elektronsko plaćanje, lak i brz prenos sredstava sa jednog na drugi dinarski/devizni račun, prenos sredstava između redovnih i O2 računa (štedni račun na čije se iznose pripisuje kamata svako jutro), uplata na račun kreditne kartice, kupovina i prodaja deviza su neke od pogodnosti koriščenja ovakvog načina plaćanja.

Elektronsko bankarstvo za fizička lica je postavljeno tako da korisnicima znatno ubrza i olakša plaćanje, preuzimanje informacija o stanju na računu i sve to bez dolaska u banku. Korišćenje E-bankinga omogućujesmanjenje troškova transakcija, brži obrt sredstava, siguran i bezbedan platni promet, uštedu vremena kao i mogućnost obavljanja transakcija sa radnog mesta, od kuće i stalni uvid u stanje na računu i promet. Izbegnite gubljenje vremena na čekanja u redu i sva plaćanja vršite preko E-banking sistema od kuće, sa posla, uz mnogo niže provizije nego na šalterima banaka i pošte.

Ono što je bitno napomenuti je da je bezbednost svih podataka, svih informacija I plaćanja maksimalno osigurana na više načina. Korisnik ima uvek informaciju o datumu i vremenu poslednjeg korišćenja e-bankinga, kao i automatski log-off posle 30 minuta (u slučaju da korisnik greškom ostane logovan na računaru).E-banking Folksbanke Vam pruža potpunu sigurnost pri plaćanju i čuva tajnost podataka njegovih korisnika.

Izvor: Volksbank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.