Pratite Banke:online i na Twitteru

Istraživanja portala Banke:online /

Koje banke imaju najpovoljniju ponudu?

 
// 2012-05-31 16:44:42

Kada razmišljate o saradnji sa bankom i o tome u koju banku od mnogih da uđete i zatražite kredit presudan faktor je povoljnost ponude. Prvo što će privući klijenta jesu najpovoljnije kamatne stope, ali i dodatne pogodnosti koje su u ponudi.

Na finansijskom portalu banke.online.rs pogledajte u segmentu Bankarski proizvodi kakvi su trenutno aktuelni uslovi za sve kategorije proizvoda koje banke nude na domaćem tržištu (krediti, platne kartice, štednja, tekući računi...).

Kada se razmišlja o otvaranju računa i otpočinjanju dugoročne saradnje sa bankom činioci od kojih zavisi odluka su malo kompleksniji. Ovde se razmatra i celokupno poslovanje banke, rejting koji ima na domaćem tržištu, odnos njenih zaposlenih prema klijentima i naravno dostupnost njihove mreže.

Takođe jedan od presudnih faktora su i preporuke. Kao i kod većine proizvoda i usluga, kada razmišljamo o njihovom korišćenju ili kupovini, prvo ćemo se raspitati o iskustvima svojih prijatelja i poznanika, a onda se informisati i o iskustvima građana putem interenta i ostalih dostupnih izvora.

Na našem finansijskom potalu banke.online.rs postoji stalno otvorena sekcija u okviru koje svi posetioci mogu ostaviti svoje ocene, odnosno glasove kojima će pozitivno oceniti svoju saradnju sa određenom bankom, odnosno ostaviti preporuku budućim korisnicima. Na toj stranici možete redovno pratiti kako je koja banka rangirana po mišljenju građana. Građani i jesu  najrelevantniji u ocenjivanju poslovanja banaka jer su direktni korisnici njihovih usluga i svakodnevno dolaze u kontakt sa službenicima banke. Takođe od građana kao korisnika bankarskih usluga i zavisi poslovanje banke.

Pogledajte kakvu poziciju su ovog meseca zaslužile banke prema oceni građana kada je u pitanju povoljnost njihove ponude:

 

 

Kao što je na grafiku prikazano Banca Intesa ima ubedljivo vođstvo, dok je na drugom mestu Komercijalna Banka. Za njima slede AIK Banka, UniCredit Banka i Societe Generale Banka.

Ovi rezultati su predstavljeni na osnovu sumiranih glasova naših posetilaca portala koji su sa nama podelili svoje iskustvo i preporuke na osnovu saradnje sa bankama.

Nadam se da će vam ovi saveti biti od koristi pri izboru banke sa kojom ćete sarađivati.

Autor: Sonja Đolai

Udruženje građana "Moj dinar"

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Kalkulator kredita

Kursna lista


Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.