Pratite Banke:online i na Twitteru

/

O nama

 
// 2013-07-03 12:11:56

Banke:online/ je portal koji nastoji da obezbedi transparentne i ažurne finansijske informacije iz Srbije za primenu u profesionalnim, poslovnim i privatnim finansijama:

 • istorijske i trenutne statističke podatke
 • istraživanja bankarskog  tržišta
 • informacije o bankama, menjačnicama, bankomatima, finansijskim institucijama
 • vrednosti sa tržišta depozita (euribor, libor, belibor)
 • trenutne ponude bankarskih proizvoda (krediti, kartice, računi, štednja)
 • predviđanja kretanja akcija na beogradskoj berzi
 • kretanje investicionih jedinica za investicione i penzione fondove
 • kursne liste

Portal Banke ONLINE – PRVI i JEDINI finansijski portal na tržištu Srbije koji nudi prognozu kretanja kursa EUR-a u odnosu na dinar za naredni dan!
Servis "Prognoze kretanja kursa EUR/RSD" portala Banke ONLINE s tačnošću od jednog promila predvideo je najveću fluktuaciju EUR-a u proteklom periodu i ostvario veliki ugled na finansijskom tržištu Srbije. PRVI smo finansijski portal u Srbiji koji pruža ovu vrstu servisa i ukoliko imate redovne devizne prilive ili pak plaćanja ka inostranstvu ušteda koju za Vas i Vašu firmu ostvaruje portal Banke ONLINE velika je prednost u odnosu na druge.
Mi smo finansijski portal namenjen pravnim licima, preduzetnicima, finansijskim sektorima raznorodnih kompanija, zaposlenima u bankarstvu - svima koji koriste usluge banaka i ostalih finansijskih institucija.
 Tvorac portala Banke:online/ je specijalizovana programerska kompanija ONLINE Consulting doo koja se takođe brine o održavanju portala i sadržaja. ONLINE Consulting razvija profesionalna i pouzdana, a ipak pristupačna softverska rešenja, uz visok nivo kvaliteta usluge programiranja, dizajna i razvoja svih aspekata web i desktop aplikacija kao i aplikacija za mobilne uređaje.

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

1 komentara

 • Agencija // 20.01.2010.

  Jako lepo uradjen portal! Samo tako nastavite!

  9.9 (12)

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.