Pratite Banke:online i na Twitteru

/

Credit Agricole Banka - Saradnja sa Ministarstvom poljoprivrede Republike Srbije

 
// 2010-05-14 11:49:19

Crédit Agricole banka Srbija potpisala je ugovore o kreditima u poljoprivredi koje subvencioniše Ministarstvo poljoprivrede.

Reč je o kratkoročnim i dugoročnim kreditima za registrovana poljoprivredna gazdinstva, kako za fizička tako i za pravna lica.

U cilju razvoja poljoprivredne proizvodnje, podsticanja novih investicionih ulaganja u poljoprivredu, Ministarstvo poljoprivrede ove godine napravilo je program kreditne podrške poljoprivredi, ukupan potencijal kredita iz ovog programa je skoro 10 milijardi dinara.

Za vreme predstojećeg 77. međunarodnog poljoprivrednog sajma  Crédit Agricole Srbija pripremila je specijalnu ponudu za kredite iz Programa mera za dugoročno finansiranje poljoprivredne proizvodnje Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Efektivna kamatna stopa za ove kredite, sa rokom otplate od 5 godina iznosi od 4,16% godišnje, a ostali uslovi su sledeći:

* Fiksna Nominalna kamatna stopa 9.99% godišnje na sredstva koje kreditira Banka
* Naknada za obradu zahteva 0,5% se naplaćuje jednokratno prilikom plasmana sredstava
* Učešće klijenta u finansiranju ukupne cene mehanizacije:
o Učešće klijenta u finansiranju neto cene mehanizacije ( ukoliko je klijent u sistemu PDV-a) -      10%
o Obezbeđenje hipoteka i zaloga na predmet kupovine
o Učešće klijenta u finansiranju neto cene mehanizacije ( ukoliko je klijent u sistemu PDV-a) -      25%
o Obezbeđenje: zaloga na predmet kupovine uz kasko osiguranje
* mogućnost grace perioda do 12 meseci
* mogućnost finansiranja PDV-a sa kamatom 18,5% godišnje za dinarske kredite

Detaljnije uslove finansiranja kao i druge informacije možete dobiti na štandu Crédit Agricole Srbija u Hali 1 u toku trajanja međunarodnog poljoprivrednog sajma.

Specijalna ponuda traje do 01.07.2010. godine.

Izvor: Credit Agricole Banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.