Pratite Banke:online i na Twitteru

/

Polisa Privatnosti

 
// 2013-07-03 12:10:46

Dobrovoljno dajete svoje lične podatke. Mi ne koristimo „kolačiće“ i ne tražimo od Vas da nam date podatke o sebi koje ne želite da delite.
Možete da se odlučite da nam pružite lične informacije ako se, na primer, pretplatite na naša izdanja, pošaljete nam  pitanja imejlom, odgovorite na naše ankete, registrujete se za neki događaj ili učestvujete u našim onlajn aktivnostima.
Ako učestvujete u anketi, Vaši odgovori i lični podaci će se analizirati samo kumulativno. Ti podaci će nam pomoći da oblikujemo našu veb prezentaciju, izdanja i usluge za potrebe naših korisnika i pomoći će nam da razumemo naše posetioce.
Ako nam date Vašu poštansku ili imejl adresu ili telefonski broj, ove informacije će se koristiti ukoliko:

  • treba da Vam dostavimo publikacije ili informacije koje ste tražili
  • treba da se razjasni Vaš nalog ili zahtev
  • treba da Vam pružimo relevantne informacije

Kada popunjavate naše onlajn obrasce, oni nam se šalju nazad putem elektronske pošte. Vaši odgovori nisu zaštićeni šifrom. Mi ne možemo garantovati bezbednost informacija poslatih elektronskom poštom. Maloletnici bi uvek trebalo da dobiju odobrenje roditelja pre davanja ličnih informacija na bilo kojoj veb prezentaciji.

Možete primetiti da Vam na ovom sajtu nudimo mogućnost da pošaljete prijatelju članak ili poruku obaveštavajući ih o sajtu. Imejl Vašeg prijatelja ćemo koristiti samo da pošaljemo poruku koju ste Vi tražili da pošaljemo.
Pored informacija koje nam dobrovoljno pružite, mi sakupljamo kumulativne statističke informacije o našim korisnicima. Sprovodimo analize na evidencionim datotekama našeg veb servera da bi identifikovali između ostalog:

  • najpopularnije strane našeg sajta
  • pretraživače i operativne sisteme koje najčešće koriste našu posetioci
  • sajtove i pretraživače koji su uputili posetioce na naš sajt
  • domene sa kojih nas naši korisnici posećuju.

Ova analiza ne uključuje informacije koje služe za ličnu identifikaciju. Služi samo da nam pomogne da razumemo i bolje ispunimo potrebe naših posetilaca.
Informacije o posetiocima prikupljene preko ovog veb sajta su samo za upotrebu ONLINE Consulting d.o.o. i neće biti objavljene ili prodate trećim licima.
Da biste promenili imejl i/ili neku drugu kontakt informaciju koji ste nam pružili preko ovog veb sajta, možete nas kontaktirati telefonom na broj 021/ 6623 783 i e-mail adresu banke@online.rs . Možete se odjaviti od primanja informatora u bilo kom momentu iz bilo kog razloga brzo i jednostavno ako izaberete opciju odjavi se.
 

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora banka i najgore poslovanje SGB banke... Ne ljubaznost im je na prvom mestu,osoblje im jako drsko prema klijentu... Sto dalje od ove banke. /Detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj banci ne postoje i drugi članovi sem čl. 3 (stabilnost cena) na koji se stalno pozivaju iz Narodne banke. Postoje i članovi 4, 14, 43-45 koji govore o stabilnosti kursa dinara. Postavlja se pitanje stabilnosti u odnosu na šta. Tu dolaze do izražaja prirodni zakoni, jer je u svesti većine evropljana EURO mera stabilnosti. To je naravno objašnjivo veličinom ekonomije, odnosno vrednosti koju pokriva ta valuta. Zbog toga kurs dinara nije nikakva nauka niti ima potrebe za fingiranjem tržišnog određivanja kursa dinara u odnosu na euro. Narodna banka ima dovoljne devizne rezerve (tri puta veće od količine dinara u opticaju) da slobodno može da kaže da će /u narednih 10 godina/ otkupljivati euro za 119,50 dinara, a prodavati ga za 120,50. Učesnici na finansijskom tržištu ne moraju trgovati preko Narodne banke, to mogu da rade i između sebe po bilo kom kursu koji im se isplati. /Detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita Findomestik banke u Novom Sadu i vrlo sam se iznenadio kada sam u suboru hteo da rešim problem sa kreditom, naletim na zatvorena vrata. Godinama sam član banke Inteza i nikada sa njima nisam imao takvih problema (moram da čekam ponedeljak).Shvatam da je po sredi mera štednje ali isto tako znam da su banke tu radi nas a ne mi radi njih.Takođe, kada treba naplatiti neku sitnu kamatu vrlo su revnosni . . . /Detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na svetu... Sada sam srecno razveden od nje. Osoblje katastrofa, usluge katastrofa, prevare i laz na visokom nivou, otimacina i kada spavas. Ja sam sa njima vodio rat, jer su prekrsili ugovor o koriscenju kreditne kartice, ukljucio u pricu Narodnu banku Srbije koja je na kraju bezuslovno stala u odbranu SGB (onaj famozni centar za zastitu korisnika finansijskih usluga - sve sami polupismeni trutovi koji su dobili drzavni posao) i pored svih dostavljenih neoborivih dokaza. Kazu u centru, SGB je u pravu, a vi ako zelite mozete nam podneti zahtev za posredovanje.... o kakvom posredovanju trutovi govore kada su vec bezuslovno stali u odbranu banke? Ja se pitam ko upravlja finansijama u Srbiji, NBS ili privatne banke? /Detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG banke i veoma sam zadovoljan /Detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.